Eerste bedrijfsopleiding in Innovatiehuis Lauwersdelta

Nieuws item

12

sep

Met ingang van september 2013 organiseert Fritech Personeelsdiensten in samenwerking met Jolmers IVVO op regelmatige basis erkende bedrijfsopleidingen in Innovatiehuis Lauwersdelta. Het gaat hierbij onder andere om opleidingen op het gebied van BHV, VCA, Veilig werken langs de weg en Heftruck-certificaat.

Met dit nieuwe initiatief wordt beoogd om diverse meer algemene bedrijfsopleidingen weer terug te brengen in de Lauwersdelta Regio en op deze wijze kennis en werkgelegenheid in dit vakgebied voor de regio te behouden.

Voor de meeste ondernemers en werknemers geldt dat zij graag gebruik willen maken van de opleidingsmogelijkheden die dichtbij en in een vertrouwde omgeving kunnen plaatsvinden. Het Innovatiehuis Lauwersdelta leent zich hier vanuit haar eigen doelstellingen prima voor.

Op donderdag 12 september 2013 vond de eerste bedrijfsopleiding in Innovatiehuis Lauwersdelta plaats. Het betrof hier een VCA-cursus inclusief examen voor een groep van 10 deelnemers. Deze eerste opleiding dag is door de cursisten met name op het gebied van inhoud, begeleiding en locatie zeer goed bevallen. Alle goede redenen om dit initiatief voort te zetten.

Meer informatie over bedrijfsopleidingen

Deel dit artikel

Vorige bericht