Fritech 5 tegen 5 Toernooi op 17 juni 2016

Nieuws item

30

mei

De loting voor het Fritech 5 tegen 5 Toernooi heeft inmiddels plaatsgevonden tijdens een live uitzending van Runwei Sport op RTV NOF. Het toernooi op 17 juni 2016 is onderdeel van het 50-jarige jubileum van voetbalvereniging GSVV.

Het Fritech 5 tegen 5 toernooi kent een deelnemersveld van louter topamateur verenigingen uit de regio. Poule A bestaat uit: vv Bergum, PKC’83, Blauw Wit ’34 en het regioteam. Trainer Johannes Douma heeft in de regio onder andere spelers van GSVV, VV Kollum, FC Grootegast en vv Twijzel geselecteerd. Hoofdklasse kampioen Harkemase Boys speelt in poule B tegen: Drachtster Boys, vv FVC en vv Buitenpost.

De selectiespelers van deze verenigingen spelen dit toernooi op een compact veld met daaromheen ballenjongens. Elk team speelt met een keeper en vier veldspelers. Door het kleine speelveld en de snelle spelhervatting zit er veel actie en snelheid in de wedstrijden. Het publiek zal zich geen moment hoeven te vervelen!

Vrijdag 17 juni strijden deze 8 teams voor een hoofdprijs van maar liefst € 2000,- , beschikbaar gesteld door Fritech Personeelsdiensten. De teams zijn ingedeeld in twee poules van vier teams. Waarna de beste twee teams per poule doorstromen naar de halve finale.

Het toernooi begint om 19.00 uur en tegen 21.15 uur begint de grote finale.
De wedstrijden staan onder leiding van oud toparbiter Roelof Luinge, Hijlke de Graaf en Bote Feenstra. Uiteraard is het EK ook live te volgen en is er aansluitend de afterparty in de feesttent! U komt toch ook?

Hieronder vindt u meer informatie over het Fritech 5 tegen 5 Toernooi:

> Wedstrijdschema

> Toernooireglement

> Poster/Leaflet

 

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht