Nieuwe samenwerking Fritech en NHL

Nieuws item

24

sep

Ontmoet onze nieuwe aanwinsten! Vanaf deze maand zullen drie groepen NHL studenten van diverse opleidingen een halfjaar voor Fritech aan de slag gaan. In het kader van hun minor krijgen deze studenten de kans om in de praktijk bij Fritech ervaring op te doen in diverse projecten.

Onze studenten zijn op verschillende dagen in de week te vinden in Innovatiehuis Lauwersdelta. Hier zetten zij als enthousiaste aankomende professionals graag hun tanden in diverse praktijkopdrachten.

> Team Re-integratie: Rienk Jan Brander, Karin Vink, Lotte Hartsuiker en Joris van der Laan

> Team CMD: Sytse Tiemersma, Iris Rensink, Hidde Idzinga, Ylse Wynia en Niels Heitbrink

> Team Waddenjobs: Erwin Koezema, Jorn Stelpstra, Ytzen Verkuijl,  Jorik Erents en Lars Joustra

Wat is een minor?

Een minor is een samenhangend onderwijsprogramma die HBO studenten in hun derde of vierde jaar zelf mogen kiezen. De NHL Hogeschool werkt graag samen met bedrijven uit de regio door studenten tijdens een minor te laten werken aan diverse praktijkopdrachten.

Stimuleren samenwerking met het Onderwijs

Innovatiehuis Lauwersdelta en Fritech stimuleren de samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en het onderwijs in de regio. Daarom zijn zij op zoek naar bedrijven en (semi)overheden verbonden aan Innovatiehuis Lauwersdelta die in de toekomst ook graag met studenten willen samenwerken. Heeft u als organisatie een onderzoeksvraag of een praktijkopdracht en wilt u studenten uit de regio de kans geven binnen uw werkveld ervaring op te doen?  Neem dan contact op met Martin van der Veen via 0511-760009 of  info@lauwersdelta.nl

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht