Versterk uw selectie nog voor de transferdeadline met Oebele

Nieuws item

31

aug

De vakanties zijn weer voorbij en de voorbereiding bijna afgelopen. Voor veel werkgevers hét moment om het personeelsbestand te versterken met nieuwe 'aankopen'. Als trouwe sponsor van Harkemase Boys en/of relatie van Fritech willen wij u daarom graag wijzen op de mogelijkheden, ambities en beschikbaarheid van ons aller Oebele Schokker.

De Maradona van de Wâlden

Oebele Schokker is als speler afwisselend actief geweest in het amateurvoetbal en het betaald voetbal. Zijn grootste sportieve successen behaalde hij bij Harkemase Boys en SC Cambuur, respectievelijk promotie naar de Topklasse en promotie naar de Eredivisie. 

Momenteel speelt hij zoals bij u welbekend gelukkig opnieuw voor zijn oude liefde: Harkemase Boys. Het voetballen combineert Schokker met een baan als assistent-trainer bij VV Jubbega.

Een parttime job voor Oebele

Oebele Schokker heeft van zijn hobby inmiddels deels zijn werk kunnen maken. Zijn huidige werkzaamheden wil hij graag combineren met een parttime baan. Oebele heeft naast zijn kwaliteiten als topsporter onder andere ervaring als verkoopmedewerker en koerier. Hij is leergierig en breed inzetbaar.

Opleidingen

MBO Financieel/Administratief en MBO Detailhandel

Competenties

Doelgericht, stressbestendig, teamplayer, communicatief, betrouwbaar, ondernemend, klantgericht en leiderschap.

Versterk uw selectie nog voor de transferdeadline
Deze kans om uw team te versterken met zo'n doelgerichte werknemer kunt u toch niet laten schieten? Samen moeten en kunnen we Oebele parttime aan de slag krijgen!
 
Heeft u voor Oebele een basisplek? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht