Koploperproject Achtkarspelen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen is sterk in opkomst. De maatschappij vraagt in toenemende mate aan bedrijven om verantwoording af te leggen over de gevolgen van hun handelen voor milieu en sociale ontwikkeling. Consumenten worden kritischer, bedrijven stellen steeds vaker eisen aan hun toeleveranciers en de overheid koopt duurzaam in. Duurzaam ondernemen biedt kansen voor de toekomst!

Het Koploperproject

De gemeente Achtkarspelen  wil duurzame bedrijvigheid stimuleren. Dat past in het sociale beleid en milieubeleid van de gemeente en is bovendien gunstig voor de lokale economie en de werkgelegenheid. Daarom start de gemeente opnieuw een koploperproject. Binnen dit project laten gemeente en bedrijven, aan de hand van concrete voorbeelden, zien dat duurzaam ondernemen lonend en boeiend is. Dat is goed voor People, Planet én Profit.

Fritech koploper

Fritech is één van de deelnemende bedrijven in het Koploperproject 2014. Naast de wens dat ook wij een betere wereld willen achterlaten voor volgende generaties, zijn wij zeer benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die MVO voor een organisatie als de onze biedt.

> http://www.achtkarspelen.nl/ondernemen/koploperproject

Deel dit artikel