Onze Diensten

Welkom op de website van Fritech Personeelsdiensten en hartelijk dank voor de door u genomen moeite om u in onze dienstverlening te verdiepen. Het hieropvolgende overzicht geeft u inzicht in onze diensten en wat zij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u ook weten welke voordelen en tijdwinst onze dienstverlening u en uw bedrijf kan opleveren? Neem dan snel contact met ons op of laat u terugbellen door één van onze deskundige medewerkers om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit artikel

Uitzenden - Detacheren

Uitzenden - Detacheren

Fritech Personeelsdiensten

Fritech is al meer dan 30 jaar dé regionale specialist op het gebied van uitzenden en detacheren. De werknemer die u zoekt, hebben wij al gevonden!

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Fritech Personeelsdiensten

Het werven & selecteren van personeel is toch écht een vak apart en tijdrovend. Focus nu op uw eigen werk en ga samen met ons de uitdaging aan!

Payrolling

Payrolling

Fritech Payrolldiensten

Wat denkt u van een leven zonder de administratieve rompslomp en arbeidsrechtelijke risico’s (ziekte of ontslag) die personeel met zich mee brengt? U heeft natuurlijk ook liever de lusten dan de lasten?

ZZP-bemiddeling

ZZP-bemiddeling

Fritech ZZP-diensten

Het vinden van een goed gekwalificeerde en betrouwbare ZZP-er is niet altijd een gemakkelijke klus. Met behulp van onze ZZP-Bemiddeling nemen wij u deze zorgen uit handen.

Opleiding en Cursus

Opleiding en Cursus

Fritech Personeelsdiensten

Voor BBL-opleidingen in Bouw, Techniek en Horeca en bedrijfsspecifieke cursussen als VCA, BHV, Sociale Hygiëne, Heftruckcertificaat en Veilig werken langs de weg kunt u bij Fritech ook terecht.