Opleiding en Cursus

Fritech heeft het kwalitatief opleiden van haar werknemers in een zeer hoog vaandel staan. Investeren in de toekomst van werknemers staat volgens ons namelijk gelijk aan investeren in de kwaliteit en toekomst van ons, de bedrijven en dienstverlening van onze opdrachtgevers en bovenal de ontwikkeling en arbeidsvreugde van onze werknemers. Via Fritech kun jij zowel begeleid worden in het succesvol afronden van een volledig erkende BBL-opleiding (werken en leren) als het doen van een korte bedrijfsspecifieke cursus. Hierbij kun je onder andere denken aan BHV, VCA of Sociale Hygiëne.

Deel dit artikel

BBL opleidingen

BBL opleidingen

Werken & Leren

Wil jij je laten opleiden tot een échte vakman? Wil jij geld verdienen en tegelijk werken aan je toekomst? Via Fritech kun je als leerling aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in de Bouw, Techniek of Horeca.

BHV-Basis of Herhaling

BHV-Basis of Herhaling

Vanaf € 175,00 excl. BTW

Cursus (1 dag) zowel Basis als Herhaling in Innovatiehuis Lauwersdelta te Buitenpost.

VCA Basis of VOL

VCA Basis of VOL

Vanaf € 125,00 excl. BTW

Deze 1-daagse VCA-Basis of VCA-VOL cursus wordt maandelijks gegeven in Innovatiehuis Lauwersdelta te Buitenpost. Thuisstudie is echter ook mogelijk.

Heftruck- of Reachtruckcertificaat

Heftruck- of Reachtruckcertificaat

Vanaf € 150,00 excl. BTW

Afhankelijk van uw aanwezige ervaring met vorkheftruck of reachheftruck kunt u deelnemen aan een 1- of 2-daagse cursus en uw certificaat (opnieuw) behalen.

Veilig werken langs de weg

Veilig werken langs de weg

€ 175,00 excl. BTW

Deze cursus geeft inzicht in de manier waarop dreigende gevaren kunnen worden voorkomen. Hierbij wordt met name aandacht besteed aan de veiligheid en aan de werkomgeving.