UurOnline

> Ga direct naar UurOnline

Accordering digitale urenstaten

De registratie en accordering van jouw gewerkte uren vindt plaats via het gebruiksvriendelijke digitale urensysteem "UurOnline".

Voor de accordering van gewerkte uren in UurOnline zijn bij Fritech Personeelsdiensten 3 routes mogelijk:

  1. De werknemer voert de gewerkte uren wekelijks in en verzendt deze vervolgens via de knop "aanbieden" ter goedkeuring naar de inlener/opdrachtgever. Wanneer de ingevulde uren door de inlener/opdrachtgever akkoord zijn bevonden, verzendt deze ze vervolgens aan ons via de knop "aanbieden".
  2. De inlener/opdrachtgever voert de gewerkte uren wekelijks in en verzendt deze vervolgens via de knop "aanbieden" naar de werknemer. Wanneer de ingevoerde uren door de werknemer akkoord zijn bevonden, verzendt deze ze vervolgens aan ons via de knop "aanbieden".
  3. De inlener/opdrachtgever voert de gewerkte uren wekelijks in en verzendt deze via de knop "aanbieden" direct aan ons voor verdere verwerking.

Verwerking uren en salarisbetaling

Voor een tijdige verwerking dienen de urenstaten uiterlijk vóór de donderdag na een gewerkte week bij ons binnen te zijn. De verwerking hiervan vindt op donderdag en vrijdag plaats. Jij ontvangt vervolgens de daaropvolgende maandag je salaris op je bankrekening.

Digitale salarisstroken en jaaropgave

Na de verwerking van de door jou gewerkte uren ontvang je een emailnotificatie dat je je digitale salarisstrook kunt raadplegen in UurOnline. Als het zover is ontvang je ook je jaaropgave digitaal via UurOnline.  Oude urenbrieven, salarisstroken en jaaropgaven worden bewaard in UurOnline en zijn voor jou ten alle tijde inzichtelijk.

Ga direct naar UurOnline

Urenregistratiesysteem voor 2015

Let op! Wanneer je reeds voor 2015 werkzaam was voor Fritech Personeelsdiensten werden jouw gewerkte uren, salarisstroken en jaaropgaven gearchiveerd in Flex2go. Via onderstaande link kun je deze indien gewenst nog raadplegen, afdrukken of downloaden.

> Ga direct naar Flex2go

Deel dit artikel